9/28/2014

People and living for EVA magazine: Petra & Marek


Another in the series of pictures shot for EVA magazine's People and living column: this time visiting the living space of Marek, Petra, Vivi and their dogs Šaňi & Šeri. You may have remember Marek on this blog from three years ago, since then he became a husband, father and do-it-yourself master of this small apartment, located in the basement of a family house in Bratislava. Formerly known as a wine cellar, turned into a family place... more about it in the still recent EVA magazine. Now you can start your "aaaawwww"s over this cute family and their living.

Ďalšie v sérii fotografií pre rubriku Ľudia a bývanie magazínu EVA: tentokrát na návšteve v bývaní Petry, Mareka, Vivi a psov Šaniho a Šeri. Mareka si môžete pamätať na tomto blogu spred troch rokov, aha. Odvtedy sa stal manželom, otcom a do-it-yourself pánom tohto malého bytu, v takmer pivničnom priestore rodinného domu v Bratislave. Priestor bol pôvodne rodinnou vínnou pivnicou a Marekovi a Petra sa podarilo ho vlastnoručne premeniť na útulné bývanie pre rodinu... viac v ešte stále aktuálnom čísle EVA. A teraz môžete začať robiť "aaaaawwwwww" nad touto čarovnou rodinkou a ich bývaním.






The great idea: Vivi's toys are easily hidden inside this tent that became a very visual part of the living space.
Nápad za milión: Vivine hračky sa dajú skryť v tomto stane, ktorý sa stal vizuálnym elementom obývacej časti.










10 comments:

  1. Prekrasne fotky!

    ReplyDelete
  2. Majú to krásne a súkrásna rodinka :)

    www.byfoxygreen.blogspot.sk

    ReplyDelete
  3. Krasne byvanie aj mamina ale ocino to na moj vkys presvihol s tetovaniami.. Ale kazdeho osobna vec

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-) ahoj, dakujem za koment a ano, mas pravdu, tetovanie je vysostne osobna vec a predmet na dlhe diskusie. pekny vecer!

      Delete
  4. :) niezeby bola Eva zly magazin, to vobec nie (len viac minam na knihy:) ), ale uz druhykrat som si ju kupila "len" kvoli tym par stranam, kde lezieme k cudzim ludom domov. neviem, kde ste ich nasli a kto presne ich vybera, ale robite to skvele! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, cookie, dakujem pekne za velmi mily koment. Mam to stastie, ze sa s tymi ludmi nejak nachadzame :-) Aj v ich mene dakujem za kompliment :-)

      Delete
  5. v mene rodinky na fotkach dakujeme vsetkym krasne za komenty aj za ohlas, potesilo :-)

    ReplyDelete
  6. Krásne! Presne takto si to predstavujem :)

    ReplyDelete